logotype - brohuspark

Villa Solsken

Brohuspark - Villa Solsken

Brohusparks Villa Solsken tar emot dig med öppna armar och placerar dig i ett toppmodernt kök med familjär anda, eller vid piazzan som blickar ut över kanalen där småbåtarna vaggas i takt med vågorna. Huset som byggdes på 1860-talet har renoverats med varsam hand och atmosfären andas medelhavska familjemiddagar med lyxig inramning.

 
 

Matlagning
Vi hyr ut Villa Solsken till ert sällskap. Kom och laga mat hos oss, ät och må gott i goda vänners lag. En riktig trivseldag garanteras. Vi är självklart behjälpliga med de råvaror som ni önskar, ekologiskt och kravmärkt från bygden och från havet runt knuten. Ni intar måltiden i vår eleganta 1800-talsmiljö eller på piazzan med utsikt över kanalen. Nere vid båtbryggan finns möjligheten att avsluta er gastronomiska upplevelse med ett värmande bastubad och ett avsvalkande dopp i det blå.

Bröllop
Vi hjälper er att göra ert bröllop till en oförglömlig upplevelse. Festlokal i romantisk 1800-tals stil och en bröllopsmeny efter era önskemål. I vår natursköna trädgård blir bröllopsdansen än vackrare och rym sedan med båt som anlägger vid Villa Solskens båtbrygga. Lomma Kyrka ligger en kort promenad från Brohuspark. Kyrkan Byggdes på 1870-talet och precis som hos Villa Solsken använde man det gula Lommateglet. Under senare år har kyrkan restaurerats både in- och utvändigt och är idag en mycket vacker plats att börja sin gemensamma resa på. Brohusparks B&B finns till förfogande för övernattande gäster.

Konferens
Villa Solsken lämpar sig för sällskap på upp till 15 personer. Här ser vi till att ni har allt ni behöver för att dagen ska bli riktigt lyckad. Förutom god mat och en rofylld atmosfär ser vi till att ni har det utrymme och den utrusning ni behöver.

 

Boka Villa Solsken här


Bokningsformulär

Observera att det är en förfrågan ni skickar via formuläret nedan. Ni får sedan en bekräftelse på den e-post ni uppgett ifall vi kan möta er förfrågan.

 
 
 

Galleriet - Villa Solsken